İtalya’da unlar bazı kriterlere göre sınıflandırılmaktadır. Markamıza adını veren “Doppio Zero, 00, Double Zero” unu diğer unlardan tanecik boyu, protein yoğunluğu ve sertlik derecesi gibi özelliklerinden dolayı diğer un tiplerinden ayrılmaktadır. Bu özgün parametreler “00” ununu İtalyan pizza hamuruna en uygun un yapmaktadır.
2016 yılında Ankara Gaziosmanpaşa'da başlayan lezzet yolculuğumuz, Double Zero markası altında Ankara’nın farklı bölgelerinde devam ediyor. İlk şubemizi Ankara Gaziosmanpaşa'da açtıktan sonra, 2021 yılında Ankara Ümitköy'de ikinci şubemizi ve 2022 yılında Ankara Yaşamkent'te üçüncü şubemizi açarak lezzetlerimiz yaymaya devam ettik. 2024 yılının Ağustos ayında Panora AVM’de hizmete giren en son şubemiz ile Double Zero’nun sevilen atmosferinin yanında çok özel tarifler de ekledik ve bambaşka bir İtalyan deneyimi ile misafirlerimizi karşılamaya başladık.
Double Zero Ailesi olarak, geleneksel İtalyan pizzası ve pizza kültürünü yaşatma misyonuyla çıktığımız yolda menümüze özel makarnalar, İtalya'nın en ünlü tarifleri ve tatlıları gibi çeşitli lezzetleri de ekledik. Usta şeflerimiz tarafından özenle hazırlanan lezzetler ile misafirlerimize unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Double Zero olarak, kaliteye ve özgün lezzetlere verdiğimiz önemi her zaman koruyarak, misafirlerimizi lezzetli bir İtalyan mutfağı deneyimiyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.